Informatie

Beginnen met duiken?

Wanneer je een kijkje neemt onder het wateroppervlak, dan zie je dat er daar heel wat meer beweegt dan alleen water en wier. Er zijn dan ook bij ons in Belgie en in de Oosterschelde  nog prachtige plaatsjes  om te  ontdekken. Oh zo mooi maar wel niet zo warm als in de tropische wateren.

Als het bij u ook een beetje kriebelt om daarvan te kunnen genieten, kan je beginnen met een goede duikopleiding. Bij de  Fire Divers Zandhoven  kan je deze opleidingen volgen om al deze plekken op een veilige manier te gaan bewonderen.

Wil je eens komen proeven van de duiksport, dat kan….

Initiatie duiken in het zwembad van Zandhoven(Pulderbos) in september 2016.

Dit op maandag 5 september, maandag 12 september, maandag 19 september, maandag 26 september.

Stuur een mailtje naar onze duikschoolleider of voorzitter

Chris:      duikschoolleider@firedivers.be

Dirk:        voorzitter@firedivers.be

 

De Fire Divers Zandhoven zijn aangesloten bij Nelos.

                                                    Start to Dive - Start2Dive

De opleidingen worden gegeven door onze eigen ervaren mensen en dit volgens de richtlijnen van CMAS . Dat betekent dat al de brevetten behaald in onze duikschool wereldwijd erkend zijn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Welke brevetten kun je bij ons halen?

Je begint met een zwembadopleiding waar je al de beginvaardigheden aanleert. Daarna kan je je wagen aan de duikjes buiten. De brevetten die je kan behalen zijn van 1-tot en met 3-ster duiker, allen gekoppeld aan theorielessen + examen, zwembadlessen + examen en buitenproeven.

De bedoeling van de opleidingen is, om ieder op zijn tempo en op een zo veilig mogelijke manier, zo veel mogelijk plezier aan de duiksport te beleven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hoe en waar trainen wij?

Info omtrent zwembadtrainen vindt U hier.

The harvard project surveyed 10,000 middle and high school students about what was portland state jumpstart academic writing more important to them, achieving at a high level, happiness, or caring for others

Geef een reactie